TALLERES 2013

HAPPYDAYS torna desprès de nadal amb noves propostes ideades pels més petits de la casa. Us oferim dos nous cursos per ells:

MANUALITATS: un curs on aprendran i gaudirant fent manualitats, moltes tècniques, materials que els hi permetran fabricar joguines, regals, objectes pràctics, postals, objectes de decoració… amb molta creativitat una mica d’enginy i la nostra ajuda, farem grans artistes.

TEATRE: vine a la nostra petita companyia per nens/es, gaudeix de tot el procés que comporta preparar una obra musical, el guió, les coreografies, la interpretació, els assajos, tot per que el dia de l’estrena estgui tot apunt, apunta’t i sigues actor i actriu de Happydays.

No dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres per qualsevol dubte!!!

felizmundi talleres (1)

Be Sociable, Share!

You may also like...

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *