Carmen Aguilar. Ganadora “Gran Corazón”.

Premio Gran Corazón a Carmen Aguilar.

Premi Gran Cor .

Per Carmen Aguilar Moreno.

Ella, que l’any 2001 ja va ser guardonada amb la Medalla de la Ciutat de Terrassa, també va merèixer els honors com a Terrassenca de l’any 2015 ha fet grans amics a la Fundació PRODIS i a la Fundació Amat Roumens i AVAN. Sempre han pogut comptar amb ella per a tot. La seva decidida contribució a les activitats socioculturals per persones amb discapacitat psíquica, ha permès la millora en la seva integració social. El seu afany d’oferir el màxim de benestar i qualitat de vida als més necessitats l’ha portat a organitzar viatges i excursions, buscant recursos on ha calgut. A les institucions, especialment a l’Ajuntament i a Benestar Social, De TERRASSA la coneixen prou bé.
IMG-20160131-WA0050

 

 

Be Sociable, Share!

You may also like...

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *