Tevisitotefelicito al SALÓ JUGUEM de Terrassa.

UNA DE LES CITES MÉS ESPERADES DEL NADAL.
Tallers de manualitats, jocs i actuacions musicals i d’animació. Torna el Juguem +, una de les cites del Nadal més esperades pels infants i les famílies de la ciutat.
Organitzat per la Xarxa de Terrassa, amb la col·laboració de l’Ajuntament i la participació de diverses entitats de la ciutat, el Juguem +, com en les edicions anteriors, vol ser un saló més participatiu, més educatiu, més solidari i més integrador.
La cita és del 29 de desembre al 4 de gener, al Recinte Firal de Terrassa, al passeig Vint-i-dos de Juliol, 265. Estarà obert de 16 a 21 h tots els dies, menys el 31 de desembre, que tancarà a les 8 del vespre.
Cada dia una entitat cultural o esportiva passarà per la fira per explicar les seves activitats i Bombers, Policia Municipal i Mossos d’Esquadra donaran a conèixer de manera lúdica la seva feina.
El Patge Xiu-Xiu el visitarà l’1 de gener, a les 6 de la tarda, per recollir les cartes dels nens i nenes de la ciutat pels Reis Mags.
Les entrades es venen al mateix Recinte i mantenen el preu dels últims anys: els infants de fins a 2 anys, entrada gratuïta. De 2 a 14 anys, 4 euros (1 dia), 10 euros (3 dies). Més de 14 anys, 2 euros (1dia), 5 euros (3 dies). Hi ha un 10% de descompte per a famílies nombroses i monoparentals.

mes informació.

juguem
Be Sociable, Share!

You may also like...

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *