Sindrome de Charge. Asociación Charge España.

Aquest mes de Gener  explicarem una miqueta La Sindrome Charge.

Gràcies  a Gerard per fer visibilitat al a seva enfermetat Minoritaria.

La Sindrome de Charge és conformat per un conjunt de símptomes  produïts per alteracions genètiques que originen sordessa i deformitat de l’oida, alteracions visuals que poden arribar a la ceguesa, cardiopatía lleu o molt Greu, retard en el creixement postural i/o retard en el sistema nervios central, amb retard psicomotriu important.

Actualment no s’està investigant.

Gràcies Gerard, i a la teva Associació, moltes forces Campió !!!

més informació  www.sindromecharge.orglogo_charge_h05

IMG_20170125_171137

Gràcies a la Policia Municipal de Terrassa per aquest Calendari SOLIDARI 2017.

Be Sociable, Share!

You may also like...

1 Response

  1. Los siguientes son los signos que se identifican originalmente en los ninos que padecen la enfermedad, pero estas caracteristicas por si solas ya no se utilizan en el diagnostico oficial. El sindrome CHARGE era llamado asociacion CHARGE, que indica un patron no aleatorio de anomalias congenitas que ocurren conjuntamente con mayor frecuencia a la que se podria esperar de de forma aleatoria.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *