Tevitotefelicito a la festa de ACADIP.

FESTA DE LES IDP 2017
Diumenge passat va tenir lloc la cinquena edició de la Festa de les IDP, acte que va tancar la Setmana Mundial de les IDP 2017, i que en aquesta ocasió va tenir lloc a Sant Just Desvern.
Tot i que el dia es va aixecar una mica mullat, el resultat va ser tot un èxit. Els més petits s’ho van passar d’allò més bé saltant als inflables i maquillant-se. Vam ballar al ritme de batuca i zumba, i vam delectar les nostres les oïdes escoltant el concert d’en Xavier; vam gaudir d’un dinar amb unes botifarres boníssimes, vam repartir un munt de regals al sorteig solidari i la Pilarín Bayés va estar signant contes a tothom qui ho demanava.
El fi de festa el va posar, una vegada més, la nostra tradicional enlairada de globus, un moment molt emotiu que posar punt i final a una fantàstica jornada.
Volem donar les gràcies a tots els col•laboradors i voluntaris per la seva participació. Gràcies una vegada més a la Pilarín Bayés, per voler compartira de nou questa festa amb nosaltres; a Cazcarra Image Group, que va posar el seu toc de color a les cares dels nostres infants; al Diego i Felizmundi Del Mundo Mundial per la seva alegria i bon humor; a la @Raquel Rubiales Ruiz, per a la seva masterclass de zumba; a l’Ajuntament de Sant Just Desvern, Discotecat, Embotits la Masia, Ciabatta, al Xavier, per al seu concert, a Xavier Villar, al grup de batuca Retumba, i a tots els socis i voluntaris que, un cop més, vau donar el millor de vosaltres.
Us esperem a la propera festa!
Galeria d’imatges: https://flic.kr/s/aHskVNjW7g
Vídeo enlairada: https://youtu.be/B6zj9cnQr3k

mès de ACADIP

 

Be Sociable, Share!

You may also like...

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *